导航

2021年10月自考英语预测试题2

环球网校·2021-10-08 10:23:37浏览145 收藏72

请输入下面的图形验证码

提交验证

预约成功

我知道了
摘要 2021年10月自考英语时间是10月16日至17日,马上就要考试了,各位考生准备好了吗?为了帮助广大考生顺利通过自考英语考试,环球网校自考英语频道为大家带来2021年10月自考英语预测题,希望能帮你查漏补缺,顺利通过考试。

已经报名2021年10月自考英语的考生可 免费预约短信提醒服务,届时成绩查询、证书领取时间会短信通知已经报考自考英语的考生。

2021年10月自考英语预测试题2

1.It was in the winter of 1951__a heavy fog moved into London.

A that

B then

C when

D /

答案:A  

2.There was an__of discontent on her face,

A appearance

B sight

C shock

D expression

答案:D  

3.Water always__steam when boiled.

A gives out

B gives up

C gives off

D gives in

答案:C

4.Two hundred dollars__a large sum of money to the old man.

A is

B is to be

C are

D are to be

答案:A

5.The desk over there__hard wood.

A is made of

B is made from

C is made up of

D is made by

答案:A  

6.I didn't attend the conference,but I wish I__there.

A had been

B be

C were

D would be

答案:A

7.The result made me__.It was not half so good as I had expected.

A disappointing

B disappointed

C disappoint

D be disappointed

答案:B

8.George did__than anyone else.

A much work

B more work

C work much

D work more

答案:B

9.Playing table tennis is her__

A hobby

B care

C sport

D habit

答案:A  

10.--You're not a freshman,are you? --__I am a second-year student.

A Yes,I'm not

B No,I am

C No,I'm not

D Yes,I am

答案:C

11.Forty percent__stopped smoking in that company.

A has

B is

C have

D are

答案:C

12.Mr.Smith__working till he was seventy years old.

A kept up

B kept on

C kept to

D kept out

答案:B

13.The fact remains__we are behind many others.

A that

B why

C where

D how

答案:A  

以上就是小编为大家整理的2021年10月自考英语预测试题,希望可以帮助到大家,考生可点击下方“免费下载”按钮,获得更多自考英语高频考点、学习资料!

展开剩余
资料下载
历年真题
精选课程
老师直播

注册电脑版

版权所有©环球网校All Rights Reserved