导航

2021年学位英语考试语法模拟题十

环球网校·2021-07-15 10:04:52浏览116 收藏46

请输入下面的图形验证码

提交验证

预约成功

我知道了
摘要 考生们最近有在做题吗?环球网校小编准备了2021年学位英语考试语法模拟题十,2021年下半年学位英语考试时间还未公布,考生可提前学习,效果会更好。针对考生考试中常见题,为此小编分类整理了相关试题,下面快来做2021年学位英语考试语法模拟题十吧。
2021年学位英语考试语法模拟题十

编辑推荐:2021年学位英语考试语法模拟题汇总

2021年学位英语考试语法模拟题十详细内容如下,来做题吧!

1. We ' re late. I expect the film _____ by the time we get to the cinema.

A. had already started

B. have already started

C. will already have started

D. D. have already been started

答案:C

2. Mary _____ in the garden when it began to rain.

A. was walking

B. walked

C. walking

D. had walked

答案:A

3. When the mixture ________, it will give off a powerful force.

A. will heat

B. will be heated

C. is heated

D. has heated

答案:C

4. English ____ in a new way at my college in the past few years.

A. has been teaching

B. was being taught

C. has been taught

D. had been taught

答案:C

5.Smith is to study medicine as soon as he _______ military services.

A. will finish

B. has finished

C. finish

D. would finish

答案:B

6. Please be sure to telephone me the next time you ______.

A. will come

B. would come

C. shall come

D. come

答案:D

7. All the machines _____ by the end of the following week.

A. were repaired

B. will be paid

C. have been repaired

D. will have been repaired

答案:D

目前已经有地区发布了2021年成人英语三级考试报名时间以及考试时间等公告,大家可以 免费预约短信提醒,获取你所在的地区2021年成人英语三级考试报名时间等具体通知哦!

温馨提示:为考生能更好的备考,下面小编为您推荐2021年成人英语三级考试免费试题,考前大家好好刷题呀~

8. When I got to the top of the mountain, the sun _______.

A. shone

B. shines

C. has shone

D. was shining

答案:D

9. Return the book immediately to the library as soon as you ______ with it.

A. finish

B. are finished

C. have finished

D. are finishing

答案:A

10. Let ' s go to the cinema tonight. I _____ for you at the gate.

A. wait

B. are finished

C. have finished

D. are finishing

答案:B

以上就是小编为大家整理的2021年学位英语考试语法模拟题十,希望可以帮助到大家。更多2021年成人英语三级考试模拟试题、考点总结和历年试题,请您点击下面按钮进入题库免费下载。

展开剩余
资料下载
历年真题
精选课程
老师直播

| 注册 | 电脑版

版权所有©环球网校All Rights Reserved